Catering

  

Atutem naszych sal szkoleniowych jest niewątpliwie przepyszny catering oraz miła   i serdeczna obsługa. Training Spot  oferuje Klientom opcje cateringu składającego się z następujących pozycji:



  • Przerwa kawowa                                            
     1 podanie                 12 - 15 PLN netto/ osobę
     2 podania 20 - 25 PLN netto/ osobę
     całodzienna 28 - 30 PLN netto/ osobę
     
    Obiad                                                                 
     1 danie                      22 - 25 PLN netto/ osobę
     2 dania28 - 33 PLN netto/ osobę

 

Potrawy przygotowywane są przez doświadczony zespół kucharzy, który w branży gastronomicznej pracuje od wielu lat. Dania zawsze są świeże, przygotowywane w danym dniu. Poniżej przedstawiamy przykładowe menu tygodniowe, które jest dostępne w ofercie cateringu. Warto zaznaczyć, że co tydzień menu ulega zmianie tak by Klienci mieli okazję zakosztować wielu różnorodnych dań. Istnieje oczywiście możliwość przygotowania dań na życzenie Klienta.

 


Poniedziałek 

Wtorek 

Środa 

Czwartek 

 Piątek 

 ZupaZupa pomidorowa z makaronem
 Barszcz z kołdunami
 Kalafiorowa z ryżem
 Rosół z lanymi kluskami
 Chłodnik

Danie główne

Kotlet de Volaille z ziemniakami i czerwoną kapustą

Schab faszerowany żółtym serem i suszonymi pomidorami z ziemniakami i surówką pekińskąPierś z kurczaka w cieście z migdałami, ziemniaki i surówka lodowaRolada wieprzowa, ziemniaki i marchewka z groszkiemFilet z soli w panierce, warzywa gotowane i ziemniaki
wyślij zapytanie Zapisz się do newslettera
Training spot 2010 © - Sale konferencyjne.

Sale konferencyjne | Wyposażenie i ceny | Catering | Nasi Klienci | Kontakt | Polityka prywatności |